Home > Accu/Batterij Asus > Accu G74SX

Asus G74SX Accu Laptop

batterij voor Asus G74SX batterij certificering

Professioneel Laptop Accu voor Asus G74SX (5200mAh 14.4 V)

De beste accu G74SX keuze voor de beste prijs ! Onze garantie: 100% nieuw + 2 jaar garantie + 30 dagen geld terug + 100% Veilig Winkelen Garantie + Snelle verzending.

Prijs :
€ 39.56
Type Accu:
Li-ion
Kleur :
Zwart
Spanning :
14.4 V
Capaciteit :
5200mAh

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie
batterij voor Asus G74SX batterij certificering

Asus G74SX AC Adapter

Nieuw en lage prijs Asus G74SX laptop accu. Deze Asus G74SX accu is voorzien van hoog waardige Li-ion cellen.

Prijs :
€ 34.78
Adaptor :
voor Asus
Kleur :
Zwart
Conditie :
Nieuw

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie

Beschrijving

Binnen de Asus G74SX accu zijn Zuid-Korea's beste Lithium-ion oplaadbare batterijcellen. De superieure batterijcellen krijgt meer lopen tijden tussen kosten, alsmede een langere levensduur dan goedkopere batterijen. Daarnaast vallen Li-ion batterijen niet onder het gemeenschappelijk met oudere batterijtechnologie memory-effect. Dit betekent dat u kunt uw laptop elk moment opladen zonder vermindering van de batterijcapaciteit van uw. Deze laptop Batterijvervanging is meestal superieur aan het originele batterij en is 100% compatibel met de Asus G74SX laptop computer. De batterij is individueel getest voor verzending en ondersteund door volledige tevredenheidsgarantie van 30 dagen en een garantie van 2 jaar.

Hoe verleng ik het Asus G74SX acculeven van mijn laptop?

  Het beste voor een Accu G74SX  is helemaal opladen en weer helemaal leeg laten lopen.Heeft u een nieuwe Asus G74SX batterij aangeschaft? Laadt de G74SX batterij dan de eerste maal minimaal 12 tot 24 uur op. Dit zorgt ervoor dat uw batterij volledig opgeladen wordt. Hierna ontlaadt u de batterij volledig zodat de laptop automatisch uitschakelt.Om met de Asus G74SX batterij vanaf het begin de volledige capaciteit te behalen laadt u de batterij hierna nogmaals 3 á 4 keer volledig op,en ontlaadt u de batterij daarna volledig.

  Verwijder de Asus G74SX batterij uit uw laptop en bewaar deze op een koele, droge en schone plaats indien u de Asus G74SX batterij voor een periode van één maand of langer niet gebruikt. Gaat u de batterij na deze periode weer gebruiken? Zorg er dan voor dat de batterij de eerste keer volledig opgeladen wordt.

  Verzeker uzelf van maximale batterijprestaties door het optimaliseren van energiebeheer functies, zoals het uitschakelen van het scherm na een aantal minuten, speed-step inschakelen, etc.

Lang leve je laptop accu G74SX
Alle lithium-ion laptop accu's verslijten over tijd. Goede zorgen kunnen de levensduur van je Asus G74SX batterij aanzienlijk verlengen.
1. Trek hem niet helemaal leeg
Lithium-ion batterijen vinden het niet leuk als je ze helemaal tot het laatste beetje leeg trekt. Als je dat een of twee keer doet ben je niet meteen je batterij kwijt, maar doe het vaak genoeg en je verkort de levensduur aanzienlijk.
2. Houd Asus G74SX accu koel.
Bewaar de Asus G74SX accu op een droge en schone plaats op kamertemperatuur (15 tot 22°C). Het wordt niet aangeraden de laptop accu te bewaren in de koelkast of vriezer. Voorkom zoveel mogelijk blootstelling aan hoge temperaturen.
3. Gun batterij voor Asus G74SX wat rust.
Zorg dat de batterij niet te leeg is als je hem eruit haalt. Een ongebruikte batterij verliest langzaam zijn lading, en het is niet de bedoeling dat hij helemaal leeg loopt, dus zorg dat hij minstens halfvol is als je hem verwijdert.
4. Minder hardware.
Bluetooth, wifi, muizen en alle andere apparaten die je niet strikt nodig hebt, kun je het beste uitschakelen.
5. Minder helderheid.
De achtergrondverlichting van een TFT-scherm verbruikt een heleboel stroom. Stel de helderheid zo in dat je het scherm nog net comfortabel kunt lezen.
biedt alleen de beste kwaliteit laptop batterij, waardoor u met alle vertrouwen kunt winkelen.

  CompatibleCompatible met de volgende modellen:

 • Asus G74SX
 • Asus G74

  Geschikt voor de volgende partnummers:

 • Asus A42-G74
 • Asus LC42SD128