Home > Laptop Accu Asus > Accu K450LDV

Asus K450LDV Laptop Accu

batterij voor Asus K450LDV batterij certificering

Laptop Accu voor Asus K450LDV 14.4V 44Wh Best Online

100% compatibel met de originele K450LDV Accu + snelle levering + 2 jaar garantie + 45 dagen terug!

Prijs :
€ 39.56
Type Accu:
Li-ion
Kleur :
Zwart
Spanning :
14.4V
Capaciteit :
44Wh

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie
batterij voor Asus K450LDV batterij certificering

Asus K450LDV AC Adapter

Prijs :
€ 34.78
Adaptor :
voor Asus
Kleur :
Zwart
Conditie :
Nieuw

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie

Beschrijving

Vervangende K450LDV laptop batterijen zijn gemaakt met een hoge kwaliteit onderdelen en zijn gegarandeerd te voldoen aan of overtreffen de originele apparatuur fabrikanten specificaties tegen een gereduceerde prijs. Onze batterij ging de certificatie van CE, UL, RoHS, en ISO9001 over. Asus K450LDV laptop batterij zijn gemaakt van veilige en krachtige cellen (Japan). Wij garanderen de accu voor Asus K450LDV met een volledige garantie van 2 jaar vanaf de datum van aankoop, 45 dagen geld terug, snel winkelen!.

De Accu Asus K450LDV packs is niet opgeladen. Wat is de deal?

Nieuwe K450LDV batterij packs wordt geleverd in een geloosde toestand en moet worden opgeladen voor gebruik. We adviseren over het algemeen een overnachting kosten (ongeveer twaalf uur). Raadpleeg de gebruikershandleiding voor het opladen van instructies. Oplaadbare Asus laptop batterijen moeten worden gefietst-volledig opgeladen en vervolgens volledig ontladen-twee tot vier keer in eerste instantie om hen in staat te stellen hun volle capaciteit te bereiken. (Opmerking: het is normaal voor een Asus K450LDV batterij Packs om warm te worden aan de aanraking tijdens het opladen en ontladen).

Nieuwe Asus laptop batterijen zijn moeilijk voor het apparaat op te laden; ze zijn nooit volledig opgeladen en zijn dus "ongevormde ". Soms is de lader van het apparaat zal stoppen met het opladen van een nieuwe Asus K450LDV batterij packs voordat het volledig is opgeladen. Als dit gebeurt, verwijdert u de batterij uit het apparaat en plaatst u deze opnieuw. De oplaadcyclus moet opnieuw beginnen. Dit kan meerdere malen gebeuren tijdens de eerste batterijlading. Maak je geen zorgen; het is volkomen normaal.

Asus K450LDV Laptop Accu packs onderhoud en gebruiksaanwijzing

1.Een nieuwe K450LDV batterij packs komt meestal in een geloosde toestand met een zeer lage capaciteit. Het wordt ten zeerste aangeraden om nieuwe accu packs volledig op te laden voor gebruik. Raadpleeg de gebruikershandleiding van uw elektronische apparaat voor het opladen van instructies.

2.Een nieuwe Asus K450LDV batterij Packs moet worden omcirkeld (volledig ontladen en opgeladen) drie tot vijf keer om de optimale prestaties te bereiken.

3.Oplaadbare batterij zal ondergaan zelf ontladen wanneer links ongebruikte voor een lange periode van tijd. Zo, het moet altijd worden opgeslagen in een volledig opgeladen staat en bewaard in een koele, droge en schone plaats.

4.Om de optimale prestaties van een accu pack te handhaven, wordt het ten zeerste aanbevolen om een cirkel (volledig ontladen en opladen) ten minste eenmaal per maand.

5.Het is normaal als een nieuwe K450LDV accu packs warm wordt wanneer ze worden opgeladen of gebruikt. Er moet echter veel aandacht worden besteed als de accu wordt overdreven warm. Dit kan duiden op een probleem met het oplaad circuit van het elektronische apparaat. Dus, is het noodzakelijk te laten controleren door een gekwalificeerde technicus.

6.Nieuwe Asus K450LDV batterij packs zijn moeilijk te betalen. Soms, kan uw elektronisch apparaat op een volledig geladen voorwaarde ongeveer 10 tot 15 minuten wijzen wanneer de nieuwe batterij voor de eerste keer wordt geladen. Wanneer dit gebeurt, verwijder de batterij en laat het afkoelen voor ongeveer 10 tot 15 minuten herhaal dan de oplaad procedure. Soms zal een nieuwe K450LDV batterij packs plotseling weigeren te worden opgeladen. Als dit gebeurt, wordt het dan voorgesteld om de batterij van het apparaat te verwijderen en het opnieuw in te voegen.

Conclusie:
Max capaciteit laptop batterijen blinken uit in productveiligheid terwijl het leveren van ultra hoge capaciteiten en uitgebreide productleven! Oh, en we zijn betaalbaar ook!

Laptop Asus verpakking

  Compatible met de volgende modellen:

 • Asus K450CA
 • Asus K450CC
 • Asus K450JB
 • Asus K450JF
 • Asus K450JN
 • Asus K450LA
 • Asus K450LAV
 • Asus K450LB
 • Asus K450LC
 • Asus K450LD
 • Asus K450LDV
 • Asus K450LN
 • Asus K450LNV
 • Asus K450VB
 • Asus K450VC
 • Asus K450VE

  Geschikt voor de volgende partnummers:

 • Asus A41-X550
 • Asus A41-X550A