Laptop Accu voor Asus K556UV

batterij voor Asus K556UV batterij certificering

38Wh 7.6V Accu voor Asus K556UV Uitstekende Keuze

Prijs :
€ 73.82
Type Accu:
Li-ion
Kleur :
Zwart
Spanning :
7.6V
Capaciteit :
38Wh

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie
batterij voor Asus K556UV batterij certificering

Asus K556UV AC Adapter

Prijs :
€ 34.78
Adaptor :
voor Asus
Kleur :
Zwart
Conditie :
Nieuw

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie

Beschrijving

Hoge prestaties Asus K556UV Accu zijn ontworpen om de pasvorm en afwerking van uw Asus notebook te vullen. Deze batterij is vervaardigd met behulp van de hoogste kwaliteit batterijcellen met geïntegreerde oplaadindicator led's. Afhankelijk van de capaciteit die u hebt geselecteerd sommige upgrades duren tot 68% langer dan de fabriek uitgegeven laptop batterij. Deze batterij zal beter presteren en past meer strak dan iets anders op de markt.

Onze batterij is gebouwd voor een lange levensduur. Het is ecologisch verantwoord en beschikken over RoHS-certificering vrij te zijn van alles wat schadelijk is, zoals lood, kwik, cadmium, pbb's, en pbde's. Wij proberen om 100% klanttevredenheid te verstrekken. Daarom bieden wij een 45 dag geld terug garantie, no-vragen-beleid, plus een 1-2 jaar verlengde garantie als een toegevoegde optie. We verwijderen alle Risico's om uiteindelijk onze klanten tevreden te stellen met hun aankoop.

Bij het zoeken naar een hoge prestaties langer durende batterij, vindt u hoge prestaties Asus K556UV batterijen zijn gemaakt om de verwachtingen te overtreffen. Wat betekent dit? Het betekent dat je nu luisteren naar meer muziek, Bekijk uw favoriete films of TV-shows, en krijg een hoop werk gedaan-allemaal zonder zorgen te maken over uw laptop vertragen. En, om uw vertrouwen te verzekeren, en tevredenheid, worden deze batterijen van uitstekende kwaliteit gesteund door onze probleemloze garantie en ontzagwekkende 7 dagen per week levende klantenondersteuning.

Hoe verleng ik de levensduur van mijn Asus K556UV Accu Laptop ?

1.Nieuwe Asus K556UV batterij pack moet volledig worden opgeladen voor gebruik. Als u geen gebruik maken van uw laptop voor een periode van tijd, moet u volledig kwijting dan opladen van de Asus K556UV batterij.
2.Gebruik altijd een Asus laptop op een harde ondergrond. Zet het niet op je schoot (ondanks de naam) of op thermisch isolerende materialen zoals kussens. Als u wilt werken in bed met uw laptop, adviseer ik met behulp van een laptop tafel. Ik heb dit een, en ik ben heel tevreden mee.
3.Probeer te voorkomen dat het opladen van de batterij terwijl u werkt met de laptop. Het opladen van de Asus K556UV batterijen verhoogt de temperatuur van uw laptop. Het probleem is dat de CPU, de grafische kaart en de harde schijf ook opwarmen van uw laptop, die bijdraagt aan de temperatuur te verhogen ervaren bij het opladen van de Asus K556UV batterij. Veel leveranciers leveren hun laptops met software die u toelaat om het opladen uit te schakelen. U ook verwijderen van de Asus K556UV batterij terwijl u werkt op AC stroom.
4. Zorg ervoor dat de laptop ventilatie kan altijd goed werken. Plaats geen voorwerpen voor de opening van de ventilatiesystemen. Niet lopen of opladen van de laptop, terwijl het in zijn geval.
5. Laat de laptop niet in de auto of onder de zon in de zomer. Gebruik een fiets. Het houdt uw Asus K556UV laptop batterij koel en uw eigen batterij gezond. En te veel blootstelling aan de zon veroorzaakt alleen huidkanker toch.

Laptop Asus verpakking

  Compatible met de volgende modellen:

 • Asus K556
 • Asus K556U
 • Asus K556UA
 • Asus K556UB
 • Asus K556UF
 • Asus K556UJ
 • Asus K556UQ
 • Asus K556UR
 • Asus K556UV

  Geschikt voor de volgende partnummers:

 • Asus C21N15WZ