Asus NX90JQ Laptop Accu

batterij voor Asus NX90JQ batterij certificering

5600mAh 11.25V Laptop Accu voor Asus NX90JQ Superscherpe Prijzen

Kopen goedkoopste Asus NX90JQ Accu Laptop bij Kopenaccu.com.100% Schappelijke prijs,gratis verzending, direct verzonden,2 Jaar Volledig Garantie!

Prijs :
€ 45.56
Type Accu:
Li-ion
Kleur :
Zwart
Spanning :
11.25V
Capaciteit :
5600mAh

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie
batterij voor Asus NX90JQ batterij certificering

Asus NX90JQ AC Adapter

Deze Asus NX90JQ Accu is de beste kwaliteit als vervanging voor uw originele accu,accu voldoet aan de strengste Europese eisen en richtlijnen.

Prijs :
€ 34.78
Adaptor :
voor Asus
Kleur :
Zwart
Conditie :
Nieuw

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie

Beschrijving

Dit gloednieuwe 5600mAh 11.25V vervangende Asus NX90JQ Accu is gemaakt met high-grade Li-ion cellen van Samsung, LG, Panasonic om maximale prestaties te garanderen. Deze vervangende Asus NX90JQ Batterij pack is speciaal ontworpen met multiple-bescherming circuit voor maximale veiligheid. De behuizing van de Asus NX90JQ Batterij pack is gemaakt van niet brandbaar en zeer duurzaam plastic, dat is brand achtergebleven en vermijdt schade wanneer gedaald van lage hoogten.

Deze accu voor uw laptop is geproduceerd door een ISO9001 gecertificeerde fabrikant (dus volgens de hoogste kwaliteitsnormen) en voldoet aan alle Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu (zowel RoHS als CE-markering). Deze accu is tevens beveiligd tegen overladen en kortsluiting en heeft geen last van het geheugen-effect (luie accu). Door deze kwaliteitsaccu voor uw laptop zal uw laptop weer als nieuw zijn en zult u een stuk langer zonder gebruik te maken van netspanning kunnen werken.

Compatibel product voor de batterij van de Laptop Accu Asus NX90JQ reeks.
Hoge kwaliteit Li-lon cellen, veilig en handig
De ASUS Asus NX90JQ batterij door volledig geautomatiseerd verfijnd door geavanceerde technologie, Loodvrij besturingssysteem om ervoor te zorgen dat het product niet kwik, lood, cadmium en andere schadelijke stoffen, in volledige overeenstemming met de eisen inzake milieubescherming
Batterij shell mal dankzij een uitgekiend ontwerp, met behulp van intense brand produceert milieuvriendelijke materialen, het uiterlijk van originele batterijen materiaal aan de eisen te voldoen.
Met behulp van de meer geavanceerde Power Management chip, een veilige ontwerp combinatie, maakt onze batterij veilig en betrouwbaar in de lokale, om de beste prestaties te krijgen.

Hoe te registreren een Asus NX90JQ laptop batterij die niet zal worden gebruikt voor een lange tijd?

Moet het opslaan van een batterij zonder elektriciteit of voltooien verliest een uitgeputte accu activiteit na lange termijn behoud, zelfs dit zou leiden tot controle van de bescherming van automatische vergrendeling circuits en kan niet worden gebruikt weer een volledig opgeladen accu ook niet is passende. Om ons te houden, wij adviseren u om te houden van een batterij met 40% van de macht, en plaats deze op een koele en droge plaats, bij ongeveer 20 ° C. is de beste temperatuur. Wij stellen ook voor u een batterij één keer per maand, voor wat uw batterij een goede conditie houden zal zonder beschadiging van uw batterij.

Wanneer jouw laptop accu helaas stuk is, kun je deze laptop accu uitstekend als vervanging gebruiken. Maar het is ook handig om een reserve accu te hebben, voor het geval dat de originele defect gaat, of voor onderweg bijvoorbeeld. Zo heb je altijd een extra volle accu bij je voor in de trein, in het park of op een lange vlucht.

    Compatible met de volgende modellen:

  • Asus NX90
  • Asus NX90JQ

    Geschikt voor de volgende partnummers:

  • Asus A32-NX90