Home > Accu voor Asus >Asus ROG GX800VH-1A Accu
batterij voor Asus ROG GX800VH-1A batterij certificering

Laptop Accu voor Asus ROG GX800VH-1A 4940mAh 14.4V

Prijs :
€ 122.84
Type Accu:
Li-ion
Kleur :
Zwart
Spanning :
14.4V
Capaciteit :
4940mAh

Garantie :
24 maanden Garantie, 45-dagen geld terug garantie
batterij voor Asus ROG GX800VH-1A batterij certificering

Asus ROG GX800VH-1A AC Adapter

Prijs :
€ 34.78
Adaptor :
voor Asus
Kleur :
Zwart
Conditie :
Nieuw

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie

Beschrijving

De Accu Asus Asus ROG GX800VH-1A 4940mAh 14.4V CE en RoHS gekeurd conform alle Europese richtlijnen voor elektronische onderdelen. Deze Asus Laptop accu is voor 100% geschikt als vervanging van uw originele Asus Laptop accu. De lenovo accu is daarom ook voorzien van 24 maanden garantie. Tevens heeft u 45 dagen de tijd om te retourneren of om te ruilen..

Hoe de zorg voor uw Asus ROG GX800VH-1A Laptop Accu.

U kunt de levensduur van de laptopbatterij van uw aanzienlijk door middel van de juiste zorg en behandeling van uw batterij verlengen.

Geen nieuwe laptopbatterij moet eerst worden opgeladen door het verlaten van dat het 's nachts aangesloten. Zodra een computer batterij volledig is opgeladen zal het niet langer meer macht aanvaarden. Het is een gangbare praktijk te verlaten laptops aangesloten nadat ze zijn uitgeschakeld zodat de batterij heeft een oplaadtijd de volgende keer dat u uw laptop gebruikt. Het is waarschijnlijk volledig opgeladen binnen 5 uur.

Een gloednieuwe laptopbatterij is in een verzwakte toestand omdat het is nog niet geconditioneerd. Voorwaarde en breuk in uw nieuwe batterij door het uitvoeren van 5 gedeeltelijke kwijting en laad cycli de eerste week dat u de nieuwe batterij ontvangen.

Uitvoeren op accustroom werkt zonder het netsnoer van de adapter ten minste eenmaal per week, zodat de accu-cellen actief en op hun hoogtepunt potentiële. Wanneer uw laptop is aangesloten op de adapter van de macht gaat de batterij naar 'vanuit de standby-modus', terwijl uw laptop direct op elektriciteit uit het stopcontact draait.

Zelfs als uw batterij aangeeft dat het volledig is opgeladen, de batterij keert terug naar een verzwakte staat weer in een paar maanden als het niet krijgt sommige oefenen door gedeeltelijke kwijting en laad cycli terwijl op accustroom werkt alleen.

Als uw batterij niet actief 2 maanden gebruikt is of meer, conditie van uw batterij weer met 5 gedeeltelijke kwijting laad cycli te verhogen van de capaciteit van de batterijen en de bewerkingstijd.

Niet lopen uw batterij helemaal te legen. Uw batterij zal een langere levensduur hebben, als zij ondiepe geen kwijting en laad cycli ontvangt. Onderzoek heeft aangetoond dat de gebruiksduur van de batterij zal veel langer als u begint met het laden van de batterij elk moment vóór het bereiken van 20% van de resterende energie capaciteit.

Opladen van de accu ook na 10 minuten zal de levensduur van de batterij niet verminderen als lithiumbatterijen, hoeft niet de memory-effect, die werd gevonden in oudere NiCad accutechnologie. NiCad batterijen zijn nooit gebruikt in laptops, zelfs de vroegste modellen.

Nooit opraken van de batterij onder lage de 2% kritisch waarschuwing punt. Als de batterij wordt uitgevoerd onder dit punt kan niet genoeg energie te zelfs laden hebben. Dit kan effectief "kill" uw batterij.

Laptop Asus verpakking

  Compatible met de volgende modellen:

 • Asus ROG G800V
 • Asus ROG G800VI
 • Asus ROG G800VI-XB78K
 • Asus ROG GX800V
 • Asus ROG GX800VH
 • Asus ROG GX800VH-1A
 • Asus ROG GX800VHK

  Geschikt voor de volgende partnummers:

 • Asus 0B110-00460000
 • Asus A42N1608