Asus ROG GX800VH Laptop Accu

batterij voor Asus ROG GX800VH batterij certificering

Accu ROG GX800VH Asus Beste en Lage Prijs (4940mAh 14.4V)

Deze Asus ROG GX800VH accu is de beste kwaliteit,laagste prijs en volledige 2 jaar garantie,accu voldoet aan de strengste Europese eisen en richtlijnen.

Prijs :
€ 116.99
Type Accu:
Li-ion
Kleur :
Zwart
Spanning :
14.4V
Capaciteit :
4940mAh

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie
batterij voor Asus ROG GX800VH batterij certificering

Asus ROG GX800VH AC Adapter

Kies je voor topkwaliteit accu Asus ROG GX800VH ! De beste service, beste prijzen en snelle levering bij kopenaccu.com.

Prijs :
€ 34.78
Adaptor :
voor Asus
Kleur :
Zwart
Conditie :
Nieuw

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie

Beschrijving

Asus ROG GX800VH Accu is de beste keuze voor uw laptop. De F551CA batterij uit kopenaccu.com levert macht wanneer nodig is en waar je het nodig hebt. Accu Asus ROG GX800VH CE en RoHS gekeurd conform alle Europese richtlijnen voor elektronische onderdelen. Deze Asus Laptop accu is voor 100% geschikt als vervaning van uw originele Asus Laptop accu. Deze accu is voorradig en kan direct geleverd worden. Bestelt u op werkdagen voor 18:00, dan wordt de accu vandaag nog verstuurd en morgen geleverd. De accu is voorzien van 2 jaar volledige garantie en u heeft 45 dagen het recht deze kosteloos retourneren mocht u niet tevreden zijn.

Hoe levensduur van de Asus ROG GX800VH Laptop Accu te verlengen ?

1. Schakel het scherm uit wanneer je dit niet gebruikt, Beëindig programma's of functies die veel energie verbruiken, zoals de camera, wanneer je ze niet gebruikt.

2. Stel de batterij niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de Asus ROG GX800VH batterij.

3. Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de batterij Asus ROG GX800VH en de laptop zelf.

4. Probeer nooit een accu Asus ROG GX800VH of accupack te openen en werp nooit een batterij in het vuur.

5. Laat de Asus ROG GX800VH accu niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.

6. Bewaar de Asus ROG GX800VH accu's op een droge en schone plaats op kamertemperatuur (15 tot 22°C).

Onze garantie: 100% nieuw + 2 jaar garantie + 45 dagen geld terug + 100% Veilig Winkelen Garantie + Snelle verzending.
Quality Assurance: Al onze producten waaronder Asus ROG GX800VH accu's hebben strikte procedures voor kwaliteitsborging doorgegeven aan de internationale normen zoals CE, UL-geregistreerd en ISO9001-2000 certificering.
Lage Prijs Garantie: Goedkope laptop batterij voor Asus ROG GX800VH. Hoge kwaliteit en de laagste prijs! Korting tot 30%.
Vind batterij artikelnummers en laptop model ( " Ctrl + F ")

Asus ROG GX800VH accu testen, hoe werkt het?

Het is een bekend gegeven dat laptop accus niet het eeuwige leven hebben. Niet alleen kunnen ze er ineens mee ophouden, maar de capaciteit wordt na verloop van tijd ook minder. Wanneer je Asus ROG GX800VH laptop ineens uitgaat kun je eenvoudig achterhalen of dit veroorzaakt wordt de de accu. Om dit te testen verwijder je de accu uit de laptop en sluit je de laptop aan op de oplader. Gaat je laptop nu netjes aan dat is de kans erg groot dat je accu de geest heeft gegeven. Je kunt een nieuwe accu bestellen. Bij de meeste webwinkels kun je een bestelling zonder opgave van redenen weer retourneren, mocht blijken dat de nieuwe accu toch niet de oplossing is.

Wanneer je laptop ook na het aansluiten van je oplader en ontkoppelen van je accu niet werkt kan dit te maken hebben met een defecte oplader of een defect aan interne electronica op het moederbord van de laptop. Wat je nu kunt doen is kijken of je een identieke oplader kunt vinden. Bijvoorbeeld een collega met dezelfde laptop of anders eventueel de computerwinkel in de buurt. Let er goed op dat de specificaties en plug gelijk zijn. Het voltage moet gelijk zijn aan de oude adapter, maar het amperage hoeft dit niet. Zolang het amperage (A) maar minimaal net zo hoog is als dat van de oude oplader is het geen probleem. Als het aantal amperes lager is kun je de oplader niet gebruiken.

Wanneer jouw laptop accu helaas stuk is, kun je deze laptop accu uitstekend als vervanging gebruiken. Maar het is ook handig om een reserve accu te hebben, voor het geval dat de originele defect gaat, of voor onderweg bijvoorbeeld. Zo heb je altijd een extra volle accu bij je voor in de trein, in het park of op een lange vlucht.

  Compatible met de volgende modellen:

 • Asus ROG G800V
 • Asus ROG G800VI
 • Asus ROG G800VI-XB78K
 • Asus ROG GX800V
 • Asus ROG GX800VH
 • Asus ROG GX800VH-1A
 • Asus ROG GX800VHK

  Geschikt voor de volgende partnummers:

 • Asus 0B110-00460000
 • Asus A42N1608