Home > Accu/Batterij Asus > Accu U36S

Asus U36S laptop Accu

batterij voor ASUS U36S batterij certificering

Hoge kwaliteit Accu voor ASUS U36S (4400mAh 14.4V)

Deze accu voor U36S laptop is geproduceerd door een ISO9001 gecertificeerde fabrikant (dus volgens de hoogste kwaliteitsnormen) en voldoet aan alle Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu (zowel RoHS als CE-markering).

Prijs :
€ 50.83
Type Accu:
Li-ion
Kleur :
Zwart
Spanning :
14.4V
Capaciteit :
4400mAh

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie
batterij voor ASUS U36S batterij certificering

ASUS U36S AC Adapter

Deze accu ASUS U36S is Compatible met de volgende modellen diverse laptops en notebooks. Deze batterij U36S voldoet aan de strengste eisen en richtlijnen.

Prijs :
€ 34.78
Adaptor :
voor Asus
Kleur :
Zwart
Conditie :
Nieuw

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie

Beschrijving

Deze Asus U36S Accu is de juiste keus voor u! De accu is voorzien van 2 jaar volledige garantie en u heeft 45 dagen het recht deze kosteloos retourneren mocht u niet tevreden zijn.

Deze Vervangende (niet originele) Asus U36S accu / batterij die volledig compatible is met het origineel. Dankzij de nieuwste technologie wordt de maximale capaciteit geboden en blijft de accu Asus U36S fit zelfs wanneer hij wordt opgeladen voordat hij geheel ontladen is. De accu is beveiligd tegen kortsluiting, overbelasting en oververhitting.

  100% compatible/uitwisselbaar met de originele accu
  Allerhoogste kwaliteit Asus U36S batterij door A-kwaliteitscellen
  Kwaliteit, betrouwbaarheid, 2 jaar garantie.
  45 dagen niet goed.
  Beveiligd tegen kortsluiting, overbelading, oververhitting en explosiegevaar..
  Accu Asus U36S voldoet aan alle veiligheids- en compatibiliteitseisen !.

Asus U36S Laptop Accu

Deze Sygnosis accu zorgt voor optimale prestaties van uw laptop. Met deze accu kunt u weer jarenlang verder met uw Asus laptop en kunt u hem weer vrijuit en los van de netstroom gebruiken.

Deze accu is ook zeer geschikt als tweede of als backup accu. Bent u veel onderweg en heeft u niet genoeg aan de accuduur van een enkele accu? Dan is een tweede laptop accu handig om altijd een opgeladen laptop te hebben. Deze Sygnosis accu voldoet aan de strengste Europese eisen en richtlijnen.

Onderhoud

Enkele belangrijke factoren die de prestaties van de Asus accu nadelig kunnen beïnvloeden zijn:

Slijtage - Elke Batterij Asus U36S slijt in de loop der tijd. De levensduur van een Sygnosis accu verschilt per type, maar bij goed gebruik kan een accu tot ongeveer 5 jaar een goede capaciteit blijven leveren. Accu’s slijten echter ook als ze weinig gebruikt worden; lees in de tekst hierboven hoe u uw accu zo lang mogelijk mee kan laten gaan.

Hoge temperatuur - Regelmatige blootstelling aan een te hoge temperatuur kan zeer schadelijk zijn voor uw accu. Dit kan optreden als uw laptop van binnen stoffig is. Probeer uw laptop daarom zo stofvrij mogelijk te houden om uw accu te sparen.

Diepontlading - Als u de accu helemaal leeg laat lopen en vervolgens enige tijd niet meer gebruikt en niet meer oplaadt, kan deze in diepontlading terechtkomen. De accu en de laptop zijn beveiligd zodat de accu niet op een te laag voltage kan functioneren. Hierdoor schakelt de accu zich volledig uit wanneer een te laag voltage bereikt is. Leg daarom nooit uw laptop accu of uw laptop weg wanneer deze helemaal leeg is. Zorg ervoor dat er teminste 20% en bij voorkeur 40% lading in zit wanneer u de accu U36S of de laptop enige tijd niet meer gebruikt.

  CompatibleCompatible met de volgende modellen:

 • ASUS U36
 • ASUS U36J
 • ASUS U36JC
 • ASUS U36S
 • ASUS U36SD

  Geschikt voor de volgende partnummers:

 • Asus A41-U36
 • Asus A42-U36
Hete Producten