Laptop Accu voor Asus U56JC

batterij voor Asus U56JC batterij certificering

5200mAh 14.4V Accu voor Asus U56JC Uitstekende Keuze

Prijs :
€ 45.33
Type Accu:
Li-ion
Kleur :
Zwart
Spanning :
14.4V
Capaciteit :
5200mAh

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie
batterij voor Asus U56JC batterij certificering

Asus U56JC AC Adapter

Prijs :
€ 34.78
Adaptor :
voor Asus
Kleur :
Zwart
Conditie :
Nieuw

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie

Beschrijving

Hoge prestaties Asus U56JC Accu zijn ontworpen om de pasvorm en afwerking van uw Asus notebook te vullen. Deze batterij is vervaardigd met behulp van de hoogste kwaliteit batterijcellen met geïntegreerde oplaadindicator led's. Afhankelijk van de capaciteit die u hebt geselecteerd sommige upgrades duren tot 68% langer dan de fabriek uitgegeven laptop batterij. Deze batterij zal beter presteren en past meer strak dan iets anders op de markt.

Onze batterij is gebouwd voor een lange levensduur. Het is ecologisch verantwoord en beschikken over RoHS-certificering vrij te zijn van alles wat schadelijk is, zoals lood, kwik, cadmium, pbb's, en pbde's. Wij proberen om 100% klanttevredenheid te verstrekken. Daarom bieden wij een 45 dag geld terug garantie, no-vragen-beleid, plus een 1-2 jaar verlengde garantie als een toegevoegde optie. We verwijderen alle Risico's om uiteindelijk onze klanten tevreden te stellen met hun aankoop.

Bij het zoeken naar een hoge prestaties langer durende batterij, vindt u hoge prestaties Asus U56JC batterijen zijn gemaakt om de verwachtingen te overtreffen. Wat betekent dit? Het betekent dat je nu luisteren naar meer muziek, Bekijk uw favoriete films of TV-shows, en krijg een hoop werk gedaan-allemaal zonder zorgen te maken over uw laptop vertragen. En, om uw vertrouwen te verzekeren, en tevredenheid, worden deze batterijen van uitstekende kwaliteit gesteund door onze probleemloze garantie en ontzagwekkende 7 dagen per week levende klantenondersteuning.

Hoe verleng ik de levensduur van mijn Asus U56JC Accu Laptop ?

1.Nieuwe Asus U56JC batterij pack moet volledig worden opgeladen voor gebruik. Als u geen gebruik maken van uw laptop voor een periode van tijd, moet u volledig kwijting dan opladen van de Asus U56JC batterij.
2.Gebruik altijd een Asus laptop op een harde ondergrond. Zet het niet op je schoot (ondanks de naam) of op thermisch isolerende materialen zoals kussens. Als u wilt werken in bed met uw laptop, adviseer ik met behulp van een laptop tafel. Ik heb dit een, en ik ben heel tevreden mee.
3.Probeer te voorkomen dat het opladen van de batterij terwijl u werkt met de laptop. Het opladen van de Asus U56JC batterijen verhoogt de temperatuur van uw laptop. Het probleem is dat de CPU, de grafische kaart en de harde schijf ook opwarmen van uw laptop, die bijdraagt aan de temperatuur te verhogen ervaren bij het opladen van de Asus U56JC batterij. Veel leveranciers leveren hun laptops met software die u toelaat om het opladen uit te schakelen. U ook verwijderen van de Asus U56JC batterij terwijl u werkt op AC stroom.
4. Zorg ervoor dat de laptop ventilatie kan altijd goed werken. Plaats geen voorwerpen voor de opening van de ventilatiesystemen. Niet lopen of opladen van de laptop, terwijl het in zijn geval.
5. Laat de laptop niet in de auto of onder de zon in de zomer. Gebruik een fiets. Het houdt uw Asus U56JC laptop batterij koel en uw eigen batterij gezond. En te veel blootstelling aan de zon veroorzaakt alleen huidkanker toch.

Laptop Asus verpakking

  Compatible met de volgende modellen:

 • Asus U46
 • Asus U46E
 • Asus U46J
 • Asus U46JC
 • Asus U46S
 • Asus U46SD
 • Asus U46SV
 • Asus U56
 • Asus U56E
 • Asus U56J
 • Asus U56JC

  Geschikt voor de volgende partnummers:

 • Asus A32-U46
 • Asus A41-U46
 • Asus A42-U46