Accu voor Asus UX305FA

batterij voor Asus UX305FA batterij certificering

45Wh 11.4V Laptop Accu voor Asus UX305FA Hoge Prestaties

100% van het originele product + snelle levering + 2 jaar garantie + rendement van 45 dagen!

Prijs :
€ 116.49
Type Accu:
Li-ion
Kleur :
Zwart
Spanning :
11.4V
Capaciteit :
45Wh

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie
batterij voor Asus UX305FA batterij certificering

Asus UX305FA AC Adapter

Prijs :
€ 34.78
Adaptor :
voor Asus
Kleur :
Zwart
Conditie :
Nieuw

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie

Beschrijving

Dit gloednieuwe45Wh 11.4V vervangende Accu voor Asus UX305FA is gemaakt met high-grade Li-ion cellen van Samsung, LG, Panasonic om maximale prestaties te garanderen. Deze vervangende Asus UX305FA Accu Pack is speciaal ontworpen met multiple-bescherming circuit voor maximale veiligheid. De behuizing van de Asus UX305FA Battery Pack is gemaakt van niet brandbaar en zeer duurzaam plastic, dat is brand achtergebleven en vermijdt schade wanneer gedaald van lage hoogten.

Al onze hoge kwaliteit vervangende batterijen voor Asus UX305FA notebook zijn getest en bewezen aan te passen en/of meer dan de oorspronkelijke Asus batterijprestaties en zijn 100% compatibel met de originele specificaties van de fabrikant. Elk stuk van onze vervangingsbatterij voor Asus UX305FA is getest en gevalideerd op systemen Asus om de veiligheid voor uw laptop te verzekeren Asus. Deze batterij voor Asus UX305FA wordt geleverd met 2 jaar beperkte garantie.

Dank u voor de aankoop van deze hoge kwaliteit vervangende Asus UX305FA notebook batterij op Kopenaccu.com. We hebben een strikte testproces om ervoor te zorgen dat uw bestelde producten (zoals deze batterij voor Asus UX305FA laptop) functioneel correct zijn voordat ze worden verpakt en naar u verzonden. En voor het plaatsen van een bestelling u ervoor zorgen dat uw oude originele Asus UX305FA batterij onderdeelnummer is hieronder vermeld en de vorm is hetzelfde als de beelden van onze batterijen (Zie de grotere afbeeldingen voor meer informatie).

Hoe verleng ik de levensduur van mijn Asus UX305FA Accu Laptop ?

1.Nieuwe Asus UX305FA batterij pack moet volledig worden opgeladen voor gebruik. Als u geen gebruik maken van uw laptop voor een periode van tijd, moet u volledig kwijting dan opladen van de Asus UX305FA batterij.
2.Gebruik altijd een Asus laptop op een harde ondergrond. Zet het niet op je schoot (ondanks de naam) of op thermisch isolerende materialen zoals kussens. Als u wilt werken in bed met uw laptop, adviseer ik met behulp van een laptop tafel. Ik heb dit een, en ik ben heel tevreden mee.
3.Probeer te voorkomen dat het opladen van de batterij terwijl u werkt met de laptop. Het opladen van de Asus UX305FA batterijen verhoogt de temperatuur van uw laptop. Het probleem is dat de CPU, de grafische kaart en de harde schijf ook opwarmen van uw laptop, die bijdraagt aan de temperatuur te verhogen ervaren bij het opladen van de Asus UX305FA batterij. Veel leveranciers leveren hun laptops met software die u toelaat om het opladen uit te schakelen. U ook verwijderen van de Asus UX305FA batterij terwijl u werkt op AC stroom.
4. Zorg ervoor dat de laptop ventilatie kan altijd goed werken. Plaats geen voorwerpen voor de opening van de ventilatiesystemen. Niet lopen of opladen van de laptop, terwijl het in zijn geval.
5. Laat de laptop niet in de auto of onder de zon in de zomer. Gebruik een fiets. Het houdt uw Asus UX305FA laptop batterij koel en uw eigen batterij gezond. En te veel blootstelling aan de zon veroorzaakt alleen huidkanker toch.

Laptop Asus verpakking

    Compatible met de volgende modellen:

  • Asus UX305FA
  • Asus UX305F
  • Asus UX305CA

    Geschikt voor de volgende partnummers:

  • Asus C31N1411