Laptop Accu UX51VZ Asus

batterij voor ASUS UX51VZ batterij certificering

Laptop Accu voor ASUS UX51VZ 53Wh 7.5V Originele

Laptop Accu ASUS UX51VZ hoge capaciteit, biedt meer capaciteit dan de batterij prijs. Lagere standaard systeem, tot 30% korting! Lange levensduur van de batterij, geen geheugeneffect.

Prijs :
€ 77.84
Type Accu:
Li-ion
Kleur :
Zwart
Spanning :
7.5V
Capaciteit :
53Wh

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie
batterij voor ASUS UX51VZ batterij certificering

ASUS UX51VZ AC Adapter

Prijs :
€ 34.78
Adaptor :
voor Asus
Kleur :
Zwart
Conditie :
Nieuw

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie

Beschrijving

Kopenaccu.com biedt een verscheidenheid van technische oplossingen aan consumenten met inbegrip van batterijen, adapters, netwerkapparaten en meer aan. Wij zijn gepassioneerd door excellentie, zodat u voor elke aankoop van het anker merk verwachten dat u hoogwaardige materialen, betrouwbare prestaties, betaalbare prijzen en een uitzonderlijke klantenservice vindt.

ASUS UX51VZ accu voor uw laptop. Deze accu voldoet aan alle Europese richtlijnen en is de perfecte vervanging van uw originele ASUS UX51VZ accu. De accu is daarom ook voorzien van 2 jaar volledige garantie. Tevens heeft u 45 dagen de tijd om te retourneren of om te ruilen.

UX51VZ Accu kwaliteit :
1) 100% compatibiliteit, lange termijn werking en 2 jaar garantie zorgt ervoor dat uw bedrijf
Gemakkelijk en handig.
2) het individuele kwaliteitscontrole systeem zorgt voor uw veilige keuze op al onze producten die
ook volledig ondersteund.
Kortsluiting om uw veiligheid en bescherming te garanderen.
3) slimme automatische tester snel en gemakkelijk onderzoekt laptop UX51VZ batterijen voor alle modellen.
4) de beste kwaliteit producten tegen de beste prijs met een uitstekende voor verkoop en after-sales service wordt weergegeven door Gelukkige Feedback van onze klanten over de hele wereld.
5) CE, msDS, RoHS en ISO9001:2000 gecertificeerd, 100% veilig voor gebruik.
6) elektrisch-Current kussen heeft geproduceerd technologie betekent geen schade aan uw computer door het herstel van snel.

Hoe de levensduur van de batterij van mijn PC te verhogen?
De eerste keer dat je nodig hebt om een volledige aanvulling van de UX51VZ laptop batterij te doen als de batterijen zijn niet volledig bij levering en leeg totdat de batterij is slechts 20% energie.

Minimaal moet de UX51VZ Accu Laptop worden geleegd op 20% en volledig opgeladen eenmaal per maand om achteruitgang te voorkomen en om zijn interne materialen te activeren.

De batterijen zijn ontworpen om te werken tussen 0 en 35 graden Celsius. Daarom moet het niet worden opgelegd aan hen een omgeving onder de-20 of hoger 45 graden Celsius om te voorkomen dat beschadiging van hun inhoud en beschermende coating.

Sommige mobiele telefoon dozen geven hen niet de kans om te ademen en zelfs de batterij voor ASUS UX51VZ te verwarmen. Controleer om te zien of uw mobiele telefoon geval is het opwarmen van uw apparaat en verwijder deze voor het opladen als het is.

Ook het ergste wat te doen met een laptop is om het op een kussen of een kussen... Het zal opwarmen en je zal de levensduur van de batterij verlagen! Zelfde ding voor een Tablet!

  Compatible met de volgende modellen:

 • ASUS ZenBook UX51
 • ASUS ZenBook UX51V
 • ASUS ZenBook UX51VZ
 • ASUS U500
 • ASUS U500V
 • ASUS U500VZ
 • ASUS UX51
 • ASUS UX51V
 • ASUS UX51VZ
 • ASUS ZenBook U500
 • ASUS ZenBook U500V
 • ASUS ZenBook U500VZ

  Geschikt voor de volgende partnummers:

 • Asus C22-B400A