Home > Asus Accu> Asus X302UJ Accu

Asus X302UJ Laptop Accu

batterij voor Asus X302UJ batterij certificering

Asus X302UJ Accu Laptop 38Wh 7.6V Goede Vervangende

100% compatibel met de originele X302UJ Accu + snelle levering + 2 jaar garantie + 45 dagen terug!

Prijs :
€ 119.98
Type Accu:
Li-ion
Kleur :
Zwart
Spanning :
7.6V
Capaciteit :
38Wh

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie
batterij voor Asus X302UJ batterij certificering

Asus X302UJ AC Adapter

Prijs :
€ 34.78
Adaptor :
voor Asus
Kleur :
Zwart
Conditie :
Nieuw

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie

Beschrijving

De vervangende laptop van Accu Asus X302UJ wordt gemaakt uit de Japanse cellen van uitstekende kwaliteit met moderne Li-ionentechnologie veiligheid om de originele specificatie te ontmoeten of te overschrijden. Al onze laptop batterijen zijn doorgegeven internationale certificaten CE, FCC, RoHS en zijn beveiligd tegen kortsluiting en veiligheidsrisico's. Gloednieuw, nooit gerenoveerd, 100% compatibel, geen geheugeneffect, en de X302UJ batterij zal u helpen de macht van uw laptop op kantoor, zakenreizen of vakanties. Het pakket is verzegeld voor bescherming tegen vocht en vervuiling te voorkomen, wordt geleverd met 2 jaar garantie!

Accu Laptop Asus X302UJ Gebruikers tips:
1. Hoe houd ik mijn laptop batterij gezond?
Laptop accu Packs moeten worden gebracht voor 12 uur wanneer u voor het eerst krijgen ze. Laptop batterijen zijn volledig ontladen op het moment van aankoop, en hebben een volledige lading voor hun eerste gebruik.

2. Hoe verleng de levensduur van uw laptop batterij
Volgens de statistieken, een typische laptop batterij lang duren voor 500 kosten/lozingen cycli. Als u wilt dat uw laptop batterij langer duurt dan dit nummer, verwijder dan de batterij wanneer uw laptop is aangesloten op een stopcontact. Als je laat het in, de AC-stroom kan ertoe leiden dat de batterij oververhitting en overladen. Houd er ook rekening mee dat uw laptop en batterij in koele, droge en goed geventileerde locaties blijven. Warme omgeving kan de levensduur van de batterij minimaliseren.

3. hoe om te gaan met mijn batterij als het niet wordt gebruikt?
Laat uw laptop batterij niet inactief voor langere tijd. Zelfs als u gebruik maakt van de netstroom de meeste van de tijd, gebruik de batterij periodiek te houden in goede staat. Koppel de wisselstroomadapter los als de computer niet wordt gebruikt om overladen te voorkomen.

4. Wat moet ik doen voor de batterij opslag voor een lange periode van tijd?
Bewaar uw batterij niet voor lange periodes aangesloten op of aangesloten op een voedingsbron, met inbegrip van AC-adapters en laptop beveiliging karren aangesloten op een stopcontact; Batterijen opladen voordat u deze opslaat. De aanbevolen oplaadtijd mag niet langer zijn dan 1 uur.

5. Hoe kan ik mijn laptop batterijprestaties te maximaliseren?
Om de maximale prestaties van de batterij te halen, optimaliseert u de functies voor energiebeheer van notebooks voor gebruik. De Power Management systeem bespaart batterij door het instellen van de processor te draaien op een lagere snelheid, dimmen van het scherm, spinnen vaststelling van de harde schijf als het niet in gebruik is en waardoor de machine in slaapstand te gaan wanneer inactief.

Conclusie:
Max capaciteit laptop batterijen blinken uit in productveiligheid terwijl het leveren van ultra hoge capaciteiten en uitgebreide productleven! Oh, en we zijn betaalbaar ook!

Laptop Asus verpakking

    Compatible met de volgende modellen:

  • Asus X302 Series
  • Asus X302LA
  • Asus X302LJ
  • Asus X302UA
  • Asus X302UJ

    Geschikt voor de volgende partnummers:

  • Asus C21N1423