X750J Asus Laptop Accu

batterij voor Asus X750J batterij certificering

Compatibel Accu Asus X750J Laptop 2950mAh 15V

100% van het originele product + snelle levering + 2 jaar garantie + rendement van 45 dagen!

Prijs :
€ 66.47
Type Accu:
Li-ion
Kleur :
Zwart
Spanning :
15V
Capaciteit :
2950mAh

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie
batterij voor Asus X750J batterij certificering

Asus X750J AC Adapter

Prijs :
€ 34.78
Adaptor :
voor Asus
Kleur :
Zwart
Conditie :
Nieuw

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie

Beschrijving

Dit gloednieuwe Asus X750J Accu vervangende is gemaakt met high-grade Li-ion cellen van Samsung, LG, Panasonic om maximale prestaties te garanderen. Deze vervangende Accu X750J Pack is speciaal ontworpen met multiple-bescherming circuit voor maximale veiligheid. Bestel de Accu X750J 2950mAh 15V nu ,Gratis Verzending,2 Jaar Volledig Garantie! Uitgebreide garantie.Betrouwbare prestaties.

Hoe de zorg voor uw echte X750J Accu.

U kunt de levensduur van de laptopbatterij van uw aanzienlijk door middel van de juiste zorg en behandeling van uw batterij verlengen.

Geen nieuwe laptopbatterij moet eerst worden opgeladen door het verlaten van dat het 's nachts aangesloten. Zodra een computer batterij volledig is opgeladen zal het niet langer meer macht aanvaarden. Het is een gangbare praktijk te verlaten laptops aangesloten nadat ze zijn uitgeschakeld zodat de batterij heeft een oplaadtijd de volgende keer dat u uw laptop gebruikt. Het is waarschijnlijk volledig opgeladen binnen 5 uur.
Een gloednieuwe laptopbatterij is in een verzwakte toestand omdat het is nog niet geconditioneerd. Voorwaarde en breuk in uw nieuwe batterij door het uitvoeren van 5 gedeeltelijke kwijting en laad cycli de eerste week dat u de nieuwe batterij ontvangen.
Uitvoeren op accustroom werkt zonder het netsnoer van de adapter ten minste eenmaal per week, zodat de accu-cellen actief en op hun hoogtepunt potentiële. Wanneer uw laptop is aangesloten op de adapter van de macht de batterij naar "standby mode gaat" terwijl uw laptop direct op elektriciteit uit het stopcontact draait.
Zelfs als uw batterij aangeeft dat het volledig is opgeladen, de batterij keert terug naar een verzwakte staat weer in een paar maanden als het niet krijgt sommige oefenen door gedeeltelijke kwijting en laad cycli terwijl op accustroom werkt alleen.
Als uw batterij niet actief 2 maanden gebruikt is of meer, conditie van uw batterij weer met 5 gedeeltelijke kwijting & laad cycli te verhogen van de capaciteit van de batterijen en de bewerkingstijd.
Niet lopen uw batterij helemaal te legen. Uw batterij zal een langere levensduur hebben, als zij ondiepe geen kwijting en laad cycli ontvangt. Onderzoek heeft aangetoond dat de gebruiksduur van de batterij zal veel langer als u begint met het laden van de batterij elk moment vóór het bereiken van 20% van de resterende energie capaciteit. Opladen van de accu ook na 10 minuten zal de levensduur van de batterij niet verminderen als lithiumbatterijen, hoeft niet de memory-effect, die werd gevonden in oudere NiCad accutechnologie. NiCad batterijen zijn nooit gebruikt in laptops, zelfs de vroegste modellen.
Nooit opraken van de batterij onder lage de 3% kritisch waarschuwing punt. Als de batterij wordt uitgevoerd onder dit punt dat het wellicht niet genoeg energie op te laden. Dit kan effectief "kill" uw batterij.

Hoe kan ik verlengen mijn Laptop Accu Asus X750J run time?

U uw batterijduur verlengen door het stroomverbruik van de batterij te minimaliseren. Een 6-cel batterij loopt ongeveer 2 tot 2-1/2 uur wanneer de batterij nieuw is. Zelfs langere tijd kan worden bereikt door het minimaliseren van het energieverbruik van uw laptop. Hier zijn de top manieren om uw energieverbruik te verminderen.

Verminder de helderheid van uw laptop scherm. Dit is de belangrijkste drain op uw Accu Asus X750J veruit.
Vermijd het gebruik van de cd-of dvd-station als de motor verbruikt een behoorlijke hoeveelheid stroom.
Schakel uw draadloze Finder uit als u het Internet niet gebruikt.
Verwijder alle apparaten die zijn aangesloten op uw USB-poorten of andere poorten.
Sluit Programma's die u niet gebruikt. Door het minimaliseren van de belasting op je CPU, soms kun je voorkomen dat de koelventilator wenden tot de hoge snelheid modus.
Verhoog uw geheugen tot ten minste 4 gigabyte. Dit zorgt voor minder werk voor uw harde schijf. Gegevens worden tijdelijk weggeschreven naar uw harde schijf wanneer uw geheugen niet voldoende is om alle gegevens op de vele pagina's die u mogelijk toegang te houden.

 

Laptop Asus verpakking

  Compatible met de volgende modellen:

 • Asus A450
 • Asus A450E47JF-SL
 • Asus A450JF
 • Asus K550E
 • Asus X450
 • Asus X450J
 • Asus X450JF
 • Asus X750J
 • Asus X750JA
 • Asus X751MA

  Geschikt voor de volgende partnummers:

 • Asus A41-X550E