Home > Accu/Batterij Asus > Accu ZenBook UX32

Asus ZenBook UX32 laptop Accu

batterij voor Asus ZenBook UX32 batterij certificering

Hoge kwaliteit Accu voor Asus ZenBook UX32 (6520mAh 7.4v)

Deze accu voor ZenBook UX32 laptop is geproduceerd door een ISO9001 gecertificeerde fabrikant (dus volgens de hoogste kwaliteitsnormen) en voldoet aan alle Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu (zowel RoHS als CE-markering).

Prijs :
€ 99.54
Type Accu:
Li-ion
Kleur :
Zwart
Spanning :
7.4v
Capaciteit :
6520mAh

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie
batterij voor Asus ZenBook UX32 batterij certificering

Asus ZenBook UX32 AC Adapter

Deze accu Asus ZenBook UX32 is Compatible met de volgende modellen diverse laptops en notebooks. Deze batterij ZenBook UX32 voldoet aan de strengste eisen en richtlijnen.

Prijs :
€ 34.78
Adaptor :
voor Asus
Kleur :
Zwart
Conditie :
Nieuw

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie

Beschrijving

Deze Asus ZenBook UX32 Accu is de juiste keus voor u! De accu is voorzien van 2 jaar volledige garantie en u heeft 45 dagen het recht deze kosteloos retourneren mocht u niet tevreden zijn.

Deze Vervangende (niet originele) Asus ZenBook UX32 accu / batterij die volledig compatible is met het origineel. Dankzij de nieuwste technologie wordt de maximale capaciteit geboden en blijft de accu Asus ZenBook UX32 fit zelfs wanneer hij wordt opgeladen voordat hij geheel ontladen is. De accu is beveiligd tegen kortsluiting, overbelasting en oververhitting.

  100% compatible/uitwisselbaar met de originele accu
  Allerhoogste kwaliteit Asus ZenBook UX32 batterij door A-kwaliteitscellen
  Kwaliteit, betrouwbaarheid, 2 jaar garantie.
  45 dagen niet goed.
  Beveiligd tegen kortsluiting, overbelading, oververhitting en explosiegevaar..
  Accu Asus ZenBook UX32 voldoet aan alle veiligheids- en compatibiliteitseisen !.

Gebruik :
levensduur van de batterij Asus ZenBook UX32 (en de laad tijden) varieert afhankelijk van vele factoren, waaronder helderheid van het scherm , toepassingen, functies , power management en andere voorkeuren van de klant .Het is een goed idee om screensaver leeg ingesteld op 1 tot 2 minuten van uw notebook en verlaag de helderheid van uw draagbare computer.
Vermijd het gebruik van een cd of dvd in uw pc . Optische stations verbruiken grote hoeveelheden van de macht te draaien op cd's en dvd's. Kopieer de gegevens die u nodig hebt op een optische schijf naar de harde schijf van uw laptop of een USB-stick voordat u op reis .
Vermijd zeer warme of koude temperaturen. Extreme temperaturen kunnen beïnvloeden Asus ZenBook UX32 accu prestaties en kan zelfs leiden tot blijvende schade. Probeer op te laden en de batterij te gebruiken bij kamertemperatuur.

  CompatibleCompatible met de volgende modellen:

 • Asus ZenBook UX32
 • Asus ZenBook UX32A
 • Asus ZenBook UX32VD

  Geschikt voor de volgende partnummers:

 • Asus C23-UX32