Home > Laptop Accu Lenovo > Accu ThinkPad E555 Series Lenovo

Laptop Accu Lenovo ThinkPad E555 Series

batterij voor Lenovo ThinkPad E555 Series

batterij certificering

Lenovo ThinkPad E555 Series Laptop Accu Kopen Online (4400mAh 10.8V)

Deze Nieuwe Lenovo ThinkPad E555 Series Accu van Lenovo is uitvoerig getest en levert daarom een betrouwbare voeding voor je laptop.Jou laptop met gemak de hele dag door kan worden gebruikt.

Prijs :
€ 78.12
Type Accu:
Li-ion
Kleur :
Zwart
Spanning :
10.8V
Capaciteit :
4400mAh

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie
batterij voor Lenovo ThinkPad E555 Series

batterij certificering

Lenovo ThinkPad E555 Series AC Adapter

ThinkPad E555 Series Lenovo Laptop Accu kopenaccu.com Levering binnen 24 uur met acceptgiro.Deze goedkoopste Accu Lenovo ThinkPad E555 Series is de beste keuze voor uw laptop.

Prijs :
€ 34.78
Adaptor :
voor Lenovo
Kleur :
Zwart
Conditie :
Nieuw

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie

Beschrijving

Deze Accu Lenovo ThinkPad E555 Series is de beste keuze voor uw Lenovo ThinkPad E555 Series laptop. De accu levert een spanning van 10.8V en heeft een maximale capaciteit van . De accu heeft cellen. Hierdoor kunt u lang onafhankelijk van de netstroom gebruik maken van uw laptop. De perfecte keus voor vervanging van uw originele Lenovo ThinkPad E555 Series accu of als tweede reserve laptop accu. Alle onze hoogwaardige vervangende accu's voor laptops van Lenovo ThinkPad E555 Series geweest getest en bewezen wedstrijd en/of hoger zijn dan de originele Lenovo batterijprestaties en zijn 100% compatibel met de specificaties van de fabrikant van het originele. Elk stukje van onze vervangende batterij voor Lenovo ThinkPad E555 Series is getest en gevalideerd op Lenovo systemen om de veiligheid voor uw Lenovo laptop. Deze batterij voor Lenovo ThinkPad E555 Series wordt geleverd met 2 jaar beperkte garantie.

Deze Lenovo ThinkPad E555 Series accu is voorzien van hoogwaardige cellen. Deze cellen garanderen de beste energie per gewicht ratio waardoor uw laptop niet zwaar wordt. Daarnaast hebben de cellen een lange levensduur en gaan ze bij goed gebruik jaren mee zonder veel capaciteit te verliezen. Wel is het bij een accu belangrijk dat u de accu niet helemaal leeg laat lopen om diepontlading te voorkomen. Houd de Lenovo ThinkPad E555 Series accu zo mogelijk altijd boven de 10% en bij opslag voor langere tijd rond de 50% lading. Dan kunt u het langst van de laptop accu genieten.

100% gloednieuwe. beste vervanging voor de originele Lenovo ThinkPad E555 Series batterij

Nieuwe Lenovo ThinkPad E555 Series accu moet worden opgeladen vóór gebruik.

Zorgvuldigheid Lees vertellen boek van batterij, gebruik commendam batterij.

Nieuwe en oude niet maken of ander model batterij uitgesteld.

Probeer niet te benutten Lenovo ThinkPad E555 Series wedergeboorte warm up, gratis, of op andere wijze.

Laat niet Lenovo ThinkPad E555 Series batterij kortsluiting.

Niet warm van laptopbatterij voor Lenovo ThinkPad E555 Series of verlies het in water.

Moet opstijgen Lenovo ThinkPad E555 Series batterij vanaf adapter wanneer batterij lange tijd geen gebruik.

Als u niet uw ThinkPad E555 Series laptop voor een periode van tijd gebruikt, u dient volledig te ontladen dan laad de Lenovo ThinkPad E555 Series batterij.

Hoe gaat mijn Lenovo ThinkPad E555 Series Laptop Accu langer mee?

1. Stel de batterij ThinkPad E555 Series niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de batterij. Laat de accu dus niet in de zon liggen, niet te dicht bij een hittebron en zeker niet in de auto op een hete dag.

2. Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de ThinkPad E555 Series laptop batterij en de laptop zelf.

3. Stel de batterij nooit bloot aan vorst, hitte, vocht of regen. Leg de Lenovo ThinkPad E555 Series batterij nooit in een vriezer, oven of magnetron.

4. Laat de ThinkPad E555 Series batterij niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.

5.Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL: contact@kopenaccu.com.

Wanneer jouw laptop accu helaas stuk is, kun je deze laptop accu uitstekend als vervanging gebruiken. Maar het is ook handig om een reserve accu te hebben, voor het geval dat de originele defect gaat, of voor onderweg bijvoorbeeld. Zo heb je altijd een extra volle accu bij je voor in de trein, in het park of op een lange vlucht.

  Compatible met de volgende modellen:

 • Lenovo ThinkPad E555 Series
 • Lenovo ThinkPad Edge E555 Series

  Geschikt voor de volgende partnummers:

 • Lenovo 45N1758
 • Lenovo 45N1759
 • Lenovo 45N1760
 • Lenovo 45N1761
 • Lenovo 45N1762
 • Lenovo 45N1763