Home > Laptop Accu Lenovo > Accu ThinkPad P40 Yoga Workstation Lenovo

Laptop Accu Lenovo ThinkPad P40 Yoga Workstation

batterij voor Lenovo ThinkPad P40 Yoga Workstation batterij certificering

Lenovo ThinkPad P40 Yoga Workstation Laptop Accu Kopen Online (4540mAh 11.4V)

Deze Nieuwe Lenovo ThinkPad P40 Yoga Workstation Accu van Lenovo is uitvoerig getest en levert daarom een betrouwbare voeding voor je laptop.Jou laptop met gemak de hele dag door kan worden gebruikt.

Prijs :
€ 76.36
Type Accu:
Li-ion
Kleur :
Zwart
Spanning :
11.4V
Capaciteit :
4540mAh

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie
batterij voor Lenovo ThinkPad P40 Yoga Workstation batterij certificering

Lenovo ThinkPad P40 Yoga Workstation AC Adapter

ThinkPad P40 Yoga Workstation Lenovo Laptop Accu kopenaccu.com Levering binnen 24 uur met acceptgiro.Deze goedkoopste Accu Lenovo ThinkPad P40 Yoga Workstation is de beste keuze voor uw laptop.

Prijs :
€ 34.78
Adaptor :
voor Lenovo
Kleur :
Zwart
Conditie :
Nieuw

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie

Beschrijving

Deze Accu Lenovo ThinkPad P40 Yoga Workstation is de beste keuze voor uw Lenovo ThinkPad P40 Yoga Workstation laptop. De accu levert een spanning van 11.4V en heeft een maximale capaciteit van . De accu heeft cellen. Hierdoor kunt u lang onafhankelijk van de netstroom gebruik maken van uw laptop. De perfecte keus voor vervanging van uw originele Lenovo ThinkPad P40 Yoga Workstation accu of als tweede reserve laptop accu. Alle onze hoogwaardige vervangende accu's voor laptops van Lenovo ThinkPad P40 Yoga Workstation geweest getest en bewezen wedstrijd en/of hoger zijn dan de originele Lenovo batterijprestaties en zijn 100% compatibel met de specificaties van de fabrikant van het originele. Elk stukje van onze vervangende batterij voor Lenovo ThinkPad P40 Yoga Workstation is getest en gevalideerd op Lenovo systemen om de veiligheid voor uw Lenovo laptop. Deze batterij voor Lenovo ThinkPad P40 Yoga Workstation wordt geleverd met 2 jaar beperkte garantie.

Deze Lenovo ThinkPad P40 Yoga Workstation accu is voorzien van hoogwaardige cellen. Deze cellen garanderen de beste energie per gewicht ratio waardoor uw laptop niet zwaar wordt. Daarnaast hebben de cellen een lange levensduur en gaan ze bij goed gebruik jaren mee zonder veel capaciteit te verliezen. Wel is het bij een accu belangrijk dat u de accu niet helemaal leeg laat lopen om diepontlading te voorkomen. Houd de Lenovo ThinkPad P40 Yoga Workstation accu zo mogelijk altijd boven de 10% en bij opslag voor langere tijd rond de 50% lading. Dan kunt u het langst van de laptop accu genieten.

100% gloednieuwe. beste vervanging voor de originele Lenovo ThinkPad P40 Yoga Workstation batterij

Nieuwe Lenovo ThinkPad P40 Yoga Workstation accu moet worden opgeladen vóór gebruik.

Zorgvuldigheid Lees vertellen boek van batterij, gebruik commendam batterij.

Nieuwe en oude niet maken of ander model batterij uitgesteld.

Probeer niet te benutten Lenovo ThinkPad P40 Yoga Workstation wedergeboorte warm up, gratis, of op andere wijze.

Laat niet Lenovo ThinkPad P40 Yoga Workstation batterij kortsluiting.

Niet warm van laptopbatterij voor Lenovo ThinkPad P40 Yoga Workstation of verlies het in water.

Moet opstijgen Lenovo ThinkPad P40 Yoga Workstation batterij vanaf adapter wanneer batterij lange tijd geen gebruik.

Als u niet uw ThinkPad P40 Yoga Workstation laptop voor een periode van tijd gebruikt, u dient volledig te ontladen dan laad de Lenovo ThinkPad P40 Yoga Workstation batterij.

Hoe gaat mijn Lenovo ThinkPad P40 Yoga Workstation Laptop Accu langer mee?

1. Stel de batterij ThinkPad P40 Yoga Workstation niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de batterij. Laat de accu dus niet in de zon liggen, niet te dicht bij een hittebron en zeker niet in de auto op een hete dag.

2. Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de ThinkPad P40 Yoga Workstation laptop batterij en de laptop zelf.

3. Stel de batterij nooit bloot aan vorst, hitte, vocht of regen. Leg de Lenovo ThinkPad P40 Yoga Workstation batterij nooit in een vriezer, oven of magnetron.

4. Laat de ThinkPad P40 Yoga Workstation batterij niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.

5.Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL: service@kopenaccu.com.

Wanneer jouw laptop accu helaas stuk is, kun je deze laptop accu uitstekend als vervanging gebruiken. Maar het is ook handig om een reserve accu te hebben, voor het geval dat de originele defect gaat, of voor onderweg bijvoorbeeld. Zo heb je altijd een extra volle accu bij je voor in de trein, in het park of op een lange vlucht.

    Compatible met de volgende modellen:

  • Lenovo ThinkPad P40 Yoga Workstation
  • Lenovo ThinkPad S3 Yoga 14

    Geschikt voor de volgende partnummers:

  • Lenovo 00HW020
  • Lenovo ASM SB10F46458
  • Lenovo FRU 00HW020
  • Lenovo SB10F46458