Home >Betaling en levering

Betaling en levering

Betaalmethoden

PayPal is een online betaalmethode die gebruikt kan worden in bijna alle landen ter wereld, De veiligere, makkelijkere manier om online te betalen en betaald te worden. Met PayPal worden uw financiële gegevens veilig gecodeerd en zijn ze nooit zichtbaar voor kopers of webwinkels. Als u betaalt met PayPal, wordt u voor alle in aanmerking komende objecten gedekt door de PayPal-kopersbescherming. Als u een object niet ontvangt of als het afwijkt van de omschrijving, zorgen ervoor dat u uw geld terugkrijgt.

levering:

1. We hebben magazijn Duitsland en Engeland magazijn. Wij zullen uw punt uit Duitsland of Engeland het schip voor 48 uur na ontvangst van uw betaling.

2. De levertijd hangt af van post-proces en andere factoren, meestal, het duurt bijna 7-14 werkdagen om het pakket (Nederland) te ontvangen; Andere Europese landen, kan de levering 10-20 werkdagen, met uitzondering van het weekend en op feestdagen. We hopen dat je kon een beetje vertraging mogelijk te begrijpen.

3. Wij verzenden uitsluitend aan Paypal adres verschepen, die uw verzendkosten adres moet overeenkomen, controleer en verander uw juiste adres voor de betaling, wij zijn niet verantwoordelijk voor onjuiste of onbestelbare adres .

4. De prijs van onze objecten zo laag is, zodat het niet de btw en de tracking-nummer bevat.

Annuleren en retourneren

Ruilen en retourneren is geen probleem, met uitzondering van verzorgingsproducten, die kunnen niet worden geretourneerd. Voorwaarde is dat het artikel niet gebruikt, beschadigd is en/ of getracht is te herstellen en met de originele labels en verpakking binnen 14 dagen retour wordt gestuurd.
Alle geretourneerde artikelen moeten in gloednieuwe conditie verkeren, ongebruikt en met alle originele tickets en verpakking. Verzoeken om producten te retourneren vanwege kwaliteitsgebreken
Als we u het verkeerde artikel hebben verstuurd:U heeft de mogelijkheid om 1) het artikel in te ruilen voor het juiste artikel , of 2) het in te wisselen voor een volledige terugbetaling. Klanten dienen eerst met de Klantenservice te bevestigen dat zij in aanmerking komen voor een retournering of inwisseling voordat ze de artikelen terugsturen.
Als we een artikel hebben verstuurd in de verkeerde kleur:
Als we u een defect artikel hebben verstuurd: U komt in aanmerking voor een terugbetaling of inwisseling afhankelijk van de productcategorie.
Als u niet tevreden bent met uw aankoop: U kunt in aanmerking komen voor een terugbetaling of inwisseling afhankelijk van de situatie en het producttype.
het artikel wordt alleen retour geaccepteerd als het in de originele staat en verpakking wordt teruggestuurd. Daarom adviseren wij u om te allen tijde de geleverde toebehoren te bewaren.
u kunt een artikel retour sturen binnen 30 dagen. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling
Mocht je onverhoopt toch van je bestelling willen afzien, neem dan contact op met onze klantenservice.
Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen.

Hete Producten
betalingsgarantie voor kopenaccu

levering de kopenaccu